Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Här hittar du rätt företag för jobbet på din hemort, oavsett vad det är du vill ha fixat. Branscherna nedan är de som omfattas av ROT-avdraget.
Bransch:
Län:
Stad:

Skorstensarbeten - Norrköpings kommun

Svenska Villaarbeten AB Svenska Villaarbeten AB
Ättetorpsvägen 18
616 31   Åby
Tel: 0708-25 49 20
Orgnr: 556876-9607
Svenska Villaarbeten AB strävar efter att underlätta för villaägare att se om sina bostäder, genom att utföra diverse mindre underhålls-, reparations- och förändringsarbeten. Vår förhoppning är att våra kunder ska se oss som en självklar partner för ett effektivt och miljövänligt arbete. Som serviceföretag har vi som främsta uppgift att tillmötesgå våra kunder, därför utför vi varje arbete med både noggrannhet och engagemang. Vi vet att nöjda kunder är den bästa reklamen och att det alltid lönar sig att göra jobbet ordentligt redan från början. Välkommen att kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert. hemsida   e-post   karta