Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Här hittar du rätt företag för jobbet på din hemort, oavsett vad det är du vill ha fixat. Branscherna nedan är de som omfattas av ROT-avdraget.
Bransch:
Län:
Stad:

Murare - Årjängs kommun

Bever Bygg AB Bever Bygg AB
Stora Havsjön Kojåsen 1
683 95   Sunnemo
Tel:
Mobil: 0730-86 74 16 ,0702-25 51 32
Orgnr: 556777-5100
Bever Bygg Totalentreprenad AB är en entreprenör som är specialiserad i bygg- och byggsnickeriarbeten i hela Sverige. Vi levererar kvalitet från grund till komplett byggnad. Vi gör också el, rör, brunborrning väg- och avloppsanläggning. Vi bygger kompletta hus, timmerhus och trähus, lador, garage, bastubyggnader, verandor, fönster, trappor, renovering tak, takkupor, kök, badrum, el, rör, brunborrning, avlopp , utbyggnader, renovera gamla trägolv, renoveringar runt huset. Bever Bygg Totalentreprenad AB grundades av Robert Zwetsloot 2008. Robert har byggteknisk erfarenhet sedan 1991 och är byggmästare. I Holland har han arbetat som byggnadssnickare, ansvarig byggledare och projektledare i större byggföretag. Under hans ledning har många stora projekt slutförts framgångsrikt. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert och mer information. hemsida   e-post   karta  
Brunskogs Gräv & Byggtjänst AB Brunskogs Gräv & Byggtjänst AB
Fallebergsväbgen 35
671 33   Arvika
Tel: 070-642 50 39, 070-612 67 88
Orgnr: F-skattesedel finnes
Brunskogs Gräv och Byggtjänst AB - Ditt gräv- och byggföretag i Värmland!

Vi är företaget med stor bredd och kunskap, med mångårig erfarenhet inom bygg och anläggning förverkligar vi dina önskemål efter hur just DU vill ha det.

Vår stora ambition är att alltid lämna våra projekt med en nöjd kund bakom oss!

Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert
hemsida   e-post   karta