Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Här hittar du rätt företag för jobbet på din hemort, oavsett vad det är du vill ha fixat. Branscherna nedan är de som omfattas av ROT-avdraget.
Bransch:
Län:
Stad:

Badrumsrenovering - Oxelösunds kommun

AB Rundgrens Bygg & Snickeri AB Rundgrens Bygg & Snickeri
Bärbovägen 3 B
611 72   Stigtomta
Tel: 0155-28 42 96
Mobil: 0708-58 35 08
Orgnr: 556723-9891
Rundgrens Bygg & Snickeri AB är auktoriserad takläggare och hjälper er även med kakel- och klinkersättning golvarbeten, snickerier, måleriarbeten och fasadbyten m.m. Kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert. hemsida   e-post   karta  
Holmqvist Tak & Bygg Holmqvist Tak & Bygg
Lerstigen 3
613 41   Oxelösund
Tel:
Mobil: 0707-76 48 90
Orgnr: F-skattebevis finnes
Holmqvist Bygg utför alla tjänster inom byggbranschen såsom t ex ombyggnation, nybyggnation och snickerier. Dessutom har vi ett brett sortiment av produkter till försäljning. Vi erbjuder totalentreprenad och är specialiserade på byggnation av småhus. Byggnadssnickeriet startades 1999 av Mikael Holmqvist som har mångårig branscherfarenhet. Vi hyr in personal vid större uppdrag. Holmqvist Bygg erbjuder alltid väl utförda arbeten. Vi finns i Sörmland med Nyköping som säte. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss! hemsida   e-post   karta