Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Här hittar du rätt företag för jobbet på din hemort, oavsett vad det är du vill ha fixat. Branscherna nedan är de som omfattas av ROT-avdraget.
Bransch:
Län:
Stad:

Elektriker - Håbo kommun

Bålsta Elteknik AB Bålsta Elteknik AB
Box 244
746 25   Bålsta
Tel: 0171-46 78 64
Mobil: 0703-33 86 34
Orgnr: 556430-8426
Bålsta Elteknik AB utför alla typer av elektriska installationer och reparationer. Vi utför EIO:s eltest. Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert. hemsida   e-post   karta  
Ljungmans El Ljungmans El
Gullvivavägen 6
746 51   Bålsta
Tel: 0703-67 34 60
Orgnr: Innehar F-skatt
Ljungmans El är det lilla företaget med de stora möjligheterna Behöver du hjälp av en elektriker, då har du hittat rätt. Ljungmans El inriktar sig på mindre uppdrag oavsett om du är företag eller privatperson. hemsida   e-post   karta