Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

J.B Dyk & Anläggning

J.B Dyk & Anläggning

Krokvägen 19
622 76 Visby

Tel: 0705-10 36 65

Org.Nr: 761209-3216 

E-post:
Webbsida: www.jbdyk.se

Företagsbeskrivning

J.B Dyk & Anläggning kan hjälpa er med allt för er nya avlopps anläggning från projektering, tillstånds ansökning hos berörda myndigheter, val av anläggning, dimensionering, provgropar, installation och driftservice. Som godkänd diplomerad entreprenör av Gotlands kommun kan vi utföra hela arbetet utan att anlita rörmokare vilket underlättar arbetet. Har ni fått kommunalt vatten och avlopp så kan vi även hjälpa till med anslutning och grävning från kopplingspunkten fram till er fastighet. Vi hjälper er givetvis med alla papper och tillstånd.