Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Ulrikas Lokalvård

Ulrikas Lokalvård

Bredaredsvägen 14
504 90 Borås

Tel: 033-13 16 95, 24 33 74

Mobil: 0708-85 94 64 
Org.Nr: 556303-9378 

E-post:
Webbsida: www.ulrikaslokalvard.se

Företagsbeskrivning

Ulrikas Lokalvård startades 2004. Samlat i verksamheten finns en lång erfarenhet av städbranschen. Idag har företaget ett tiotal anställda som arbetar inom Boråsområdet och närliggande orter. Vi vänder oss mot både privatpersoner och företag och erbjuder kvalitativ och kontinuerlig lokalvård med hög personlig servicekänsla. Vi utför all slags städarbeten men vår tyngdpunkt och specialitet är golvvård. Vi behovsanpassar och skräddarsyr varje uppdrag efter kundens önskemål och behov. Vi på Ulrikas Lokalvård värnar om miljön och använder oss av produkter som är milda och miljövänliga.