Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Hestra Markisfabrik AB

Hestra Markisfabrik AB

Mogatan 40
330 27 Hestra

Tel: 0370-33 49 09
Fax: 0370-33 59 00
Org.Nr: 556492-9478 

E-post:
Webbsida: www.hestramarkis.se

Företagsbeskrivning

Hestra Markis AB är ett väl etablerat tillverkande företag med både interiöra och exteriöra solskyddsprodukter. Hos oss finner ni solskydd i alla former bl.a. fönstermarkiser, terassmarkiser, screenmarkiser, korgmarkiser, persienner, lamellgardiner och plisseér. Vi levererar våra markiser och persienner genom återförsäljare och med mångårig erfarenhet kan vi garantera de bästa lösningarna inom vårt produktområde solskydd. Hestra Markis levererar solskydd för alla lägen. Terassmarkiser till altaner, fönstermarkiser på fasader eller lamellgardiner till uterum. Till hjälp, för att finna vilken solskyddslösning som passar just Er bäst, finns våra duktiga återförsäljare som alltid erbjuder lämpliga markiser och solskydd till Ert specifika läge. Vi har levererat markiser och solskydd i över 60 år! Hestra Markis "solskydd för alla lägen"