Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Maxel

Maxel

Avestagatan 35, Box 8056
163 08 Spånga

Tel: 08-445 74 40
Fax: 08-36 99 30
Org.Nr: 556032-6802 

E-post:
Webbsida: www.maxel.se

Företagsbeskrivning

Under Kai Lasers ledning har Maxel utvecklats till en av landets ledande aktörer inom professionella belysningssystem. Vi följer och utvecklar ständigt de senaste tekniska lösningarna inom belysningsteknik. Kais far, Max Laser, var en framstående produktutvecklare som lanserade en mängd världspatent med sina nyskapande lösningar för armaturer och ljuskällor. Max var en eldsjäl som brann för belysning och ständigt förbättrade företagets produkter. Hans passion för kompromisslös kvalitet genomsyrar fortfarande företaget, som firar 75 år inom svensk belysning.