Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

LG Collection

LG Collection

Virkesgatan 1, Box 204
571 23 Nässjö

Tel: 0380-55 50 00
Fax: 0380-196 17
Org.Nr: 556157-7197 

E-post:
Webbsida: www.lgcoll.se

Företagsbeskrivning

LG Collection är ett fristående familjeägt företag som sedan början av 1970-talet arbetar med distribution och tillverkning av dekorativa skivmaterial. Kundanpassade bänkskivor är vår specialitet på LG Collection och därför kan vi erbjuda personligt utformade lösningar för dig och ditt kök. Vi bryr oss om våra kunder och varje kund är vår viktigaste. Dessutom jobbar vi hårt för att alltid finnas till hands. Vår småländska själ vurmar för kvalitet, långsiktighet och hög servicegrad. Hjärtligt välkommen in i vår värld - en värld av bänkskivor!