Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

BASF AB / PCI

BASF AB / PCI

Göteborgsvägen 74
433 63 Sävedalen

Tel: 031-26 84 60


Webbsida: www.pci-sverige.com

Företagsbeskrivning

Sedan 1950 har PCI varit en drivande innovatör av nya fäst- och fogprodukter bakom kakel och klinker och för montage av natursten. Våra högteknologiska produkter har använts av generationer av plattsättare. Idag är PCI marknadsledande i Tyskland. Vi kan även erbjuda olika system för stegljudsreduktion och har ett brett produktsortiment för reparation av betong. Våra nyckelord är trygghet, problemlösning och service. Vi är kända för våra smarta och enkla konstruktioner. Oavsett storleken på ett projekt, fungerar vi som din partner och erbjuder teknisk support. Det är inte så konstigt att PCI är det självklara valet för Bygg-Proffs.