Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Excellenthus

Excellenthus

Älvsgården 2
504 92 Hedared

Tel: 033-22 24 00
Fax: 033-22 24 44
Org.Nr: 556095-2144 

E-post:
Webbsida: www.excellenthus.se

Företagsbeskrivning

Att bygga hus är förmodligen det största projekt som en familj genomför. För de allra flesta är det en dröm att få bygga ett eget hus och dessutom kunna påverka både design och funktion för bästa boendemiljö. En tanke väcks vid köksbordet. Ni pratar och drömmer. Helt plötsligt har ni satt igång en process. Kom till oss när det är dags att göra verklighet av era tankar och visioner. Tillsammans bygger vi ert nya excellenta hem. Vi som står bakom Excellenthus har lång erfarenhet av arkitektur, konstruktion och husbyggnation. Väggarna är en av våra viktiga hörnstenar för att ge er ett snyggt och energisnålt drömhus. Excellenthus är möjligheternas hus tack vare vårt smarta och flexibla sätt att bygga med färdiga betongväggar. Hos Excellenthus har ni mycket stor valfrihet. Vi bygger inte bara typhus utan vi arkitektritar efter era önskemål. Ta med era egna tankar och förslag. Vi lyssnar med stort engagemang och öppenhet. Våra kreativa och erfarna arkitekter anpassar huset efter era önskemål. Med vår långa erfarenhet har vi mycket kunskap och kan erbjuda många goda råd. Vi säljer och bygger hus med kunden i centrum.