Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Flooré AB

Flooré AB

Fryksdalsbacken 12
123 43 Farsta

Tel: 08-549 040 49
Fax: 08-724 44 09
Org.Nr: 556598-7814 

E-post:
Webbsida: www.floore.se

Företagsbeskrivning

Flooré AB är idag ledande leverantör av vattenburen golvvärme genom byggmaterialhandel i Sverige. Vi expanderar kraftigt för att möta efterfrågan på våra produkter i Sverige och andra länder i Europa. Vår specialitet är ett egentillverkat, patenterat golvvärmesystem för ytmontage. Systemet bygger på ett utvecklingsprojekt som tog sin fart på Kungliga Tekniska Högskolan redan 1990. Flooré Värmegolv består av aluminiumfoliebeklädda EPS-skivor. Dessa limmas, skruvas, tejpas eller häftas fast direkt på befintligt bjälklag. Sedan 2008 finns produktion och huvudkontor i Torpshammar. I Stockholm och Bollnäs finns försäljnings- respektive utvecklingskontor. Vårt mål är att erbjuda den bästa golvvärmelösningen avseende komfort, ekonomi och flexibilitet.