Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Österbymo Trävaror AB

Österbymo Trävaror AB

Fabriksgatan 6, Box 19
570 60 Österbymo

Tel: 0381-55 13 70
Fax: 0381-604 00
Org.Nr: 556383-6658 

E-post:
Webbsida: www.osterbymo.com

Företagsbeskrivning

Österbymogolv - Det helsvenska massiva trägolvet. Vi känner stolthet och glädje över att kunna erbjuda dig ett äkta, massivt lövträgolv! Efter mycket utvecklingsarbete har vi lyckats i vår strävan att ta fram ett genuint massivt trägolv i en tjocklek som även passar för ytor där minimal tjocklek krävs. Träslagen har vi valt efter både hjärta och hjärna. Alen för sin varma färgton och lyster. Björken för sin tradition i både skog och hemmiljö. Asken för sitt eleganta och livfulla utseende. Eken för sitt tidlösa och rustika utseende. Du håller säkert med om att golvet sätter mycket av karaktären på en rumsmiljö. Bland våra fyra golv kan du säkert hitta just den känslan du vill framkalla i dina rum. Varför ska du då välja Österbymogolv? Massivt; naturligt material, tunt endast 14 mm i tjocklek, perfekt för golvvärme, helsvensk produkt (svensk råvara och tillverkat i Sverige). Vi kan genom det säkerställa kvalitet och lämplig råvara. Därför får du ett miljövänligt golv att vara stolt över när du väljer ett Österbymogolv.