Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Polhus AB

Polhus AB

Sandbackavägen 3
903 46 Umeå

Tel: 0200-12 03 10

Org.Nr: 556624-0296 

E-post:
Webbsida: www.polhus.se

Företagsbeskrivning

Friggebod, lekstuga, fritidshus, bastu, carport, utedass eller förråd - allt detta och mera därtill hittar du hos oss. Knuttimrade kvalitetsprodukter till marknadens bästa priser. Lättmonterade byggsatser i alla storlekar! Polhus är självbyggarens bästa vän och självskrivna leverantör. De större husen kan du även få monterade av oss. Vi levererar alla trädelar inklusive dörrar och fönster, handtag och beslag. Alla delar är färdigt tillkapade så det ända du behöver göra är att montera dem på rätt plats. Du får en utförlig förteckning på delarna och var de skall sitta i huset. Du utför arbetet, spar pengar, får tillfredställelse och framför allt förverkligar du äntligen dina drömmar om att bygga ett eget fritidshus. Alla bör en gång i livet bygga en friggebod från Polhus