Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Laxå Pellets

Laxå Pellets

Muhrsväg
695 72 Röfors

Tel: 0584-44 42 60
Fax: 0584-523 10

E-post:
Webbsida: www.laxapellets.se

Företagsbeskrivning

Laxå Pellets bildades 2004 och är en av Sveriges större producenter av bränslepellets, med en tillverkning på 95000 ton/år. Detta räcker till uppvärmning av ca 15000 småhus, och motsvarar energimängden i drygt 45 000 m3 villaolja. Vi tillverkar träpellets av restprodukter från sågverk i närområdet. Vår pellets innehåller bara komprimerat trä utan några tillsatser. Tillsammans har vi över 300 års kunskap och erfarenhet av hur spånprodukter ska hanteras. Vi vet hur mycket spån från färsk gran som ska blandas med torrt tallspån för att ge en perfekt pellets. Gå in på vår hemsida och läs mer om pellets.