Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

LeksandsDörren

LeksandsDörren

Siljansnäsvägen 12
793 92 Leksand

Tel: 0247-79 61 50
Fax: 0247-145 59
Org.Nr: 556651-7891 

E-post:
Webbsida: www.leksandsdorren.se

Företagsbeskrivning

LeksandsDörren är ett familjeföretag som etablerades 1959, efter att ha sett det ökande behovet av kombinationen kvalitet och skönhet även på dörrar. LeksandsDörren är specialiserat på att tillverka sådana dörrar och entréer, av trä från Siljansbygdens skogar och med världsomtalat svenskt kvalitetstänkande som utgångspunkt i den egna produktionen. Gediget hantverk, modern teknik och aktivt miljöarbete, med målet att skapa trygghet för de boende, har varit ledstjärnan som följt LeksandsDörren genom alla år och givit oss framgång. En modern dörr är betydligt mer än en köldbarriär. Den utgör gränssnittet mellan ditt privatliv och det stressiga arbetslivet utanför och är den första varma famnen som välkomnar dig och dina vänner.