Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Enwa AB

Enwa AB

Backa strandgata 8
422 46 Hisings Backa

Tel: 031-742 92 50
Fax: 031-742 92 60
Org.Nr: 556557-6161 

E-post:
Webbsida: www.enwa.se

Företagsbeskrivning

Enwa är specialister på rent vatten och tillverkar filter för rening av brunnsvatten, ytvatten samt avsaltningsanläggingar för havs- och bräckta vatten. För att våra kunder skall få rätt produkt för rätt användningsområde, arbetar vi dagligen med vattenanalyser i samarbete med Alcontrol ett certifierat och ackrediterat vattenanalysföretag. Genom vår samlade erfarenhet har vi inom Enwa sedan 1982 hjälpt flera tusen kunder till renare och godare vatten. Vi arbetar med ett stort antal återförsäljare som finns över hela Sverige. Kontakta oss för din närmaste återförsäljare. Hos honom kan du hämta en provflaska för en vattenanalys, vilket är första steget mot ett rent och gott vatten. Våra filter tillverkade i syrafast rostfritt stål och mässingsarmatur är kända över hela Sverige och vi har landets längsta referenslista när det gäller produktion av dricksvatten direkt från havet.