Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

S:t Anna Hus

S:t Anna Hus

Grännäsvägen
615 95 Valdemarsvik

Tel: 0123-466 70
Fax: 0123-466 71
Org.Nr: 556658-4313 

E-post:
Webbsida: www.st-annahus.se

Företagsbeskrivning

I Valdemarsvik i den vackra östgötska skärgården har vi tillverkat trähus i många år. Husen har ett klassiskt uttryck oavsett modell med modern och funktionell planlösning. Vi lägger stor vikt på detaljer i snickerier och profiler med inspiration från gamla hus runt Valdemarsvik. Husens namn som Ekö, Alskär, Almskär, har inspirerats från namn på öar i vår skärgård. Husen badar i ljus eftersom vår arkitekt har planerat siktlinjerna så att ljuset kommer in från alla håll. Våra hus ger dig hög standard till fasta priser Vi bygger nyckelfärdiga volymhus, med hög standard och kvalitet. Husen innehåller allt som behövs, till ett fast pris. Husen är inflyttningsklara redan 2-3 veckor efter leverans. Självklart är det möjligt att göra ändringsval.