Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Carbe

Carbe

Brodalsvägen 7 Hus Z
433 38 Partille

Tel: 031-25 59 84
Fax: 031-707 01 47
Mobil: 0707-31 17 11 

E-post:
Webbsida: www.carbe.se

Företagsbeskrivning

Carbe är ett import företag inom vvs branschen. Företaget startades 2002 och har sitt kontor i Göteborg. Företaget har ett brett kontakt nät i central Europa där dom flesta produkter kommer ifrån. Vi har ett stort sortiment av våtrumsprodukter i rostfritt material bl.a. handdukstorkare. Produkterna tillverkas av ett företag med ISO 90001 certifikat vilket garanterar produkternas kvalité och funktion. Vi tittar fortlöpande på nya produkter och utvecklar produkterna i samarbete med tillverkarna. Personalen har en lång erfarenhet av vvs produkter och installationer av produkter.