Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Activa Investment S.L.

Activa Investment S.L.

José Huertas Morión 4
03181 Torrevieja (Alicante) SPANIEN

Tel: Sverige 08-22 64 60, Spanien +34 965 707 685


E-post:
Webbsida: www.activainvestment.com

Företagsbeskrivning

Activa Investment är ett väletablerat företag inom mäkleri- och byggbranschen i Spanien sedan tio år tillbaka. Activas ambition och mål är att uppfylla våra kunders önskan om bättre planlösningar, design och kvalitet i relation till bästa marknadspris. Våra villor och lägenheter är välplanerade och bra designade, belägna vid havet, golfbanan eller på den spanska landsbygden. Activa erbjuder exklusiva projekt och unika hem på Costa Blanca. På vår webbsida finner ni mer information om våra projekt Jardin D´Alba,Villas del Palmeral, Lo Grane, La Aparecida och Las Marquesas. Individuell service och rådgivning från första början till tillträdet av er bostad. Samtliga bostadsköp genomförs med lokal advokat.