Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Kenjo AB

Kenjo AB

Västra Järnvägsgatan 10
514 42 Limmared

Tel: 0325-717 80
Fax: 0325-780 79
Org.Nr: 556654-1834 

E-post:
Webbsida: www.kenjo.se

Företagsbeskrivning

Bli din egen arkitekt och skapa din drömstuga på 15m² med Kenjosystem som är ett helt nytt koncept för att bygga! Genom sitt sinnrika modulsystem, kan du enkelt skapa ditt trädgårdsrum, precis som du vill ha det. Behöver du ett gästrum? Kanske en bastu med relaxavdelning? Eller en liten sommarstuga med oändliga utbyggnadsmöjligheter? Med modulsystemet bygger du själv på de väggar eller det tak som just du önskar. Kenjostugan erbjuder en flexibilitet utöver det vanliga. Och kanske ännu bättre, kenjostugan är i sin grund bygglovsfri! Nu kan du enkelt handla i vår e-butik och skapa din drömstuga!