Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Glenasia AB

Glenasia AB

Sveavägen 47
113 59 Stockholm

Tel: 08-503 895 00
Fax: 08-503 895 99

E-post:
Webbsida: www.glenasia.com

Företagsbeskrivning

När läge, design, kvalité och en bra investering i paradiset är prioriterat, så har Glenasia AB objektet för dig. Våra områden är noggrant utvalda för att var en god investering därmed så har vi endast objekt som ligger vid eller nära stranden. Du når med lätthet, flygplats, shopping, golfbanor och tropiska öar för sköna utflykter. Vi har en servicenivå utöver det vanliga med allt från friskvård, rumservice, transporter och hälsovård. När du inte är i din bostad tar vi hand om den åt dig så allt är i bästa skick när du kommer tillbaka. Tryggheten ligger i att vi kontrollerar hela processen i våra projekt.