Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Skandia Mäklarna, Turkiet

Skandia Mäklarna, Turkiet

Riddargatan 16, 2 tr
114 51 Stockholm

Tel: 08-544 702 60 alt. +905353677049
Fax: 08-544 702 61
Mobil: 070-333 25 05 Alt1: 070-221 61 05 

E-post:
Webbsida: www.skandiamaklarna.se/turkiet

Företagsbeskrivning

Vi har idag representation på flertal av de kustnära områdena samt Istanbul. Samtliga i företagsledningen har mångårig erfarenhet av Turkiet som land och av de aktuella områden som projekteras och exploateras samt ett stort och utbrett kontaktnät av lokala och internationella bygg-bolag verksamma i Turkiet, lokala politiker, myndigheter, banker m.m. Vi har egna kontor och speciellt utvalda samarbetspartners med svensk anknytning på flera orter i Turkiet. Varje objekt har vi själva bedömt och valt utifrån kvalitets- och säkerhetsaspekter. Eftersom ett boende framför allt i ett annat land, är mycket mer än bara ett hus eller lägenhet, arbetar vi gärna med individuella uppdrag åt kunder utifrån enskilda önskemål om läge, prisbild, ort, golfnära etc. samt erbjuder och tillhandahåller ett digert serviceprogram efter köpet gällande såväl för fastigheten som för köparen. Allt för att skapa en trygg, positiv och berikande investering.