Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Halle

Halle

Alviksvägen 45
167 53 Bromma

Tel: 0430-122 80, 08-80 27 96
Fax: 0430-131 79
Org.Nr: 556333-6204 

E-post:
Webbsida: www.halle.se

Företagsbeskrivning

Först och främst är vi experter på uterum. Glaspartier, tak, stommar och tillbehör. Det är förmodligen i första hand därför du besökt vår webbplats. Men visste du att vi har en lång, gedigen kunskap inom ljusinsläppi alla dess former? Och det är framförallt i plast vår kompetens ligger. Vår takskiva Halleplattan till exempel är en klassiker på marknaden som står sig i vått och torrt. Eftersom vi är så säkra på kvaliteten lämnar vi också hela tio års garanti på takskivan. Med Halle Isolux har vi sett till att få ytterligare en dimension i ljusinsläpp. Tänk dig en solid vägg utan direkt insyn men som ändå släpper igenom massor av ljus. Det är Halle Isolux. Välkommen att botanisera i vårt sortiment.