Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Dometic AB

Dometic AB

Torggatan 8
171 54 Solna

Tel: 08-501 025 00
Fax: 08-501 025 98
Org.Nr: 556677-7370 

E-post:
Webbsida: www.dometic.se

Företagsbeskrivning

Dometic vattenrenare med omvänd osmos (RO) tar bort nästan alla ämnen såsom mikroorganismer, tungmetaller och gifter. Det som återstår är det du vill ha – svalt, friskt och helt rent vatten. Det renaste vatten som finns. Hemma eller på jobbet, när du vill ha det och där du vill ha det. Tillgång till rent vatten ska vara vara enkelt. Naturligtvis! Livets källa - värd din investering! Precis som rent vatten är väsentligt för oss människor, är det lika viktigt för all slags utrustning. Varför inte ansluta din ismaskin för kristallklara isbitar eller förse diskmaskinen med rent vatten för ett fläckfritt resultat. Säg nej till ränder på disken, ha en skinande ren disk istället.