Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Ama Produktions AB

Ama Produktions AB

Turbingatan 5
417 05 Göteborg

Tel: 031-744 19 00
Fax: 031-744 19 19
Org.Nr: 556057-9871 

E-post:
Webbsida: www.amaproduktion.se

Företagsbeskrivning

AMAs skräddarsydda markiser i svensk design låter dig koppla av och njuta av sommaren. Markiser ger dig fullständig kontroll över skugga och sol, utsikt och avskildhet. En markis låter dig anpassa ljus och värme under stekande förmiddagar och svala kvällar. Men det är också ett skydd mot solblekt inredning och solsvedda växter. Och en markis ger dessutom energibesparingar – utan att kräva vare sig bygglov eller snickarhjälp. Markiser kan göra hemmet vackrare och ge huset en mer ombonad känsla. Med vårt utbud av modeller, mönster och färger kan du vara säker på att hitta ett solskydd som passar ditt hem. För oss är det viktigt att du får en markis som passar just dina behov. Och våra återförsäljare ser till att dina markiser blir monterade av professionella installatörer. Under en markis från AMA är livet helt enkelt behagligare och vackrare. Det tycker vi är en klok investering.