Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Reha Medin

Reha Medin

Tel: 0174-104 29

Mobil: 070-328 11 11 

E-post:
Webbsida: www.alanyarm.com

Företagsbeskrivning

När du investerar i en bostad i ett nytt land möts du av många nyheter. Detta är vi på Reha Medin väl medvetna om och därför finns vår personal till hands genom hela fastighetsaffären. Detta är för dig som köpare en stor trygghet. Reha Medin är en av Turkiets mest ansedda mäklarfirmor, vi kan därför erbjuda dig det bästa som den Turkiska Medelhavsmarknaden har att erbjuda. I Turkiet finner du vad du inte finner i andra länder, lyxiga nybyggda villor och lägenheter, eller äldre standard bostäder i lite lägre prisklass. Du kan välja om du vill bo granne med Medelhavet, golfbanan eller en bit upp i bergen, hitta ditt eget semesterparadis eller investera i en av dom mest expansiva marknaderna i världen. Turkiet har vad du letar efter. Vi finns alltid till hands för att hjälpa dig både under och efter köpet. Nöjda kunder är vår bästa referent.