Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

AB C.A. Östberg

AB C.A. Östberg

Industrigatan 2
774 35 Avesta

Tel: 0226-860 00
Fax: 0226-860 05
Org.Nr: 556301-2201 

E-post:
Webbsida: www.ostberg.com

Företagsbeskrivning

AB C.A. Östberg är en av världens ledande fläkttillverkare och vi har sedan starten 1981 fokuserat på kanalfläktar som vi fortlöpande har vidareutvecklat. Idag har vi ett brett urval av kanalfläktar, väggfläktar, takfläktar, radialfläktar och värmeåtervinningsaggregat. Vi växer hela tiden. En hög marknadsandel och effektiv produktion gör att vi kan erbjuda produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Den låga personalomsättningen gör också att vi har många erfarna och duktiga medarbetare som bidrar till hög produktivitet och kvalitet både hos produkter och tjänster. Vår finansiella styrka och stabila ägarskap gör att vi har resurser och förmåga att fortsätta vår vidareutveckling. Ägare, styrelse och företagsledning är alla erfarna med stort branschkunnande, vilket gör det möjligt för företaget att snabbt anpassa sig efter förändringar på marknaden. Välkommen till AB C.A. Östberg!