Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Norrköpings Golvboning Niklas Fridh AB

Norrköpings Golvboning Niklas Fridh AB

Vilbergsgatan 10, Fack 33
603 87 Norrköping

Tel: 011-14 37 40

Mobil: 0705-24 37 40 
Org.Nr: 556318-9777 

E-post:
Webbsida: www.golvboning.se

Företagsbeskrivning

Välkommen till Norrköpings Golvboning Niklas Fridh AB! Företaget startades upp 1945 av min farfar Tore Fridh och 1988 tog min farbror Leif Fridh, över verksamheten. Idag drivs det av mig Niklas Fridh då jag tog över 2005 sedan jag varit anställd hos Leif i ca 10 år. Så jag har god erfarenhet inom golvslipning. Under årens lopp har företaget fått en stor upparbetad nöjd kundkrets bestående av både privatpersoner och företag. Inriktningen är främst slipning och behandling av alla slags trägolv samt att lägga nya golv. Men jag arbetar även med trätrappor,polishbehandling av plastmattor. Jag har börjat använda mig av dammfri golvslipning vilket innebär att alla dammpartiklar samlas upp i en stor dammsugare som kopplas till slipmaskinen.Både bra för hälsan men framför allt så lämnar man inget slipdamm efter sig vilket givetvis ni kunder uppskattar. Arbetar i huvudsak i Norrköping, men man har även många uppdrag utanför kommunen, bl.a i Söderköping och skärgården.