Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Spa Dealers

Spa Dealers

Box 32
662 00 Korsnäs, Finland

Tel: 00358-10 239 56 00


E-post:
Webbsida: www.spadealers.se

Företagsbeskrivning

SpaDealers i Korsnäs, Finland, är ett familjeägt företag inom grossist- och handelsverksamhet som verkat sedan 1981. I verksamheten tillkom affärsidén med badprodukter (spabad, bubbelbad, badtunnor, bastu) år 2003. En målmedveten satsning på utveckling av den traditionella badtunnan, både till design, funktion och teknik tog vid. De modeller som tillverkas i dag har avancerade men ändå enkla och praktiska konstruktionslösningar för bästa möjliga funktion. Det finns en tanke bakom varje utvecklingssteg. SpaDealers är stolta över att kunna erbjuda marknadens största sortiment av bad tillverkade i äkta finländsk värmebehandlad furu. I sortimentet ingår också bastu för inom- och utomhus samt diverse andra nyttoprodukter. Flera konstruktions- och designlösningar är mönsterskyddade.