Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

LBF Stängsel AB

LBF Stängsel AB

Kabelvägen 15
311 50 Falkenberg

Tel: 0346-941 00
Fax: 0346-848 70
Org.Nr: 556568-2431 

E-post:
Webbsida: www.stangsel.nu

Företagsbeskrivning

Lantbruk, gårdar och djurhållning är en betydelsefull del av det svenska landskapet och svarar för betydande ekonomiska och miljömässiga värden. Att värna och skydda dessa är lika viktigt som att skydda värden i byggnader och industrin. LBF har ett brett sortiment av produkter för områdes- och djurskydd oavsett om det gäller ett fullskaligt jordbruk, hästgård eller annat typ av djur- eller naturhållning. Lika viktigt som att skydda värden på byggnader och anläggningar är att vi värnar om våra djur, deras säkerhet och välbefinnande. LBF har mångårig erfarenhet av att projektera, leverera och montera såväl områdesskydd i form av inhägnader och hagar samt stallinredning och djurboxar. Förutom permanenta stängsel för vi också flyttbara stängsel för tillfälliga inhägnader och i de fall stora ytor skall inhägnas.