Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Rollodin AB

Rollodin AB

Strömgatan 6
212 25 Malmö

Tel: 040-93 57 55
Fax: 040-93 29 20
Org.Nr: 556062-2507 

E-post:
Webbsida: www.rollodin.se

Företagsbeskrivning

Rollodin AB är ett privatägt företag som verkat inom solskyddsbranschen i flera decennier. Rullgardiner är vår kärnkompetens, där vi utvecklar och tillverkar våra egna komponenter. Vi har lång erfarenhet av rullgardiner, lamellgardiner och andra solskydd som vi säljer i hela Europa. www.rollodin.se vänder sig direkt till konsumenter på den svenska marknaden där vi inte arbetar med några återförsäljare. På så vis köper kunden direkt av tillverkaren vilket märks på våra förmånliga priser! Konceptet bygger på ett brett sortiment som lagerförs för snabba leveranser. Vi har drivit vår webbshop sedan mars 2004 och fått en stadigt växande grupp med nöjda kunder. Vi på Rollodin AB välkomnar såväl privatpersoner som företag!