Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Tengberts Möbelfabrik AB

Tengberts Möbelfabrik AB

Verkstadsgatan 9
543 50 Tibro

Tel: 0504-140 40
Fax: 0504-12620
Org.Nr: 556588-6487 

E-post:
Webbsida: www.tengberts.se

Företagsbeskrivning

En säng från Tengberts kan du få i många, många olika varianter. Förutom att de flesta av våra modeller finns som enkel- och dubbelsäng, med olika utformning av huvud- och fotgavlar och med olika sängsidor, så kan du även få din säng i en mängd olika färgsättningar. Allt ifrån den ljusaste Vitlasyr till en mustig mörk Wenge. Natur eller Svart. Dessutom är många av våra modeller anpassade för vanlig rammadrass och de populära continentalmadrasserna. I vårt sortiment finns nu även heltäckande vit-, grå-, svart-, eller crememålad mdf. Oavsett val är alla gjorda och formade med omsorg och ett gott hantverk. Vi tror att du kommer att uppskatta en säng som är gjord för att tillbringa många, många sköna nätter i. Sov Gott, i sängarna från Tengberts