Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

EM Home Interior AB

EM Home Interior AB

Verktygsvägen 1, Box 4
551 12 Jönköping

Tel: 036-18 11 00
Fax: 036-18 11 10
Org.Nr: 556451-6689 

E-post:
Webbsida: www.europamobler.se

Företagsbeskrivning

Ditt hem säger något om vem du är. Låt ingen annan bestämma hur det ska se ut. Lita på din egen smak och följ din egen dröm. EM är inredningsspecialisten som inspireras av ditt sätt att vara. Vårt kunnande och breda sortiment gör det lätt att mixa stilar, funktioner och trender till ett personligt hem. Hos oss hittar du inredning för alla smaker - från stilmöbler till sköna skinnsoffor och sparsmakad minimalism. Vi delar med oss av vårt kunnande och visar hur du skapar ett eget uttryck med hjälp av smarta inredningsidéer. Vilken stil är din? Hos oss finns tusentals möjligheter att hitta dig själv. Välkommen hem till oss på EM!