Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Värnamo Sängkläder AB

Värnamo Sängkläder AB

Bangårdsgatan 107, Box 537
331 25 Värnamo

Tel: 0370-69 55 20
Fax: 0370-497 83
Org.Nr: 556250-0271 

E-post:
Webbsida: www.varnamo-sangklader.se

Företagsbeskrivning

Sovrummet är troligtvis det rum där vi människor spenderar mest tid. Så varför inte ställa höga krav på sovrummets inredning med fokus på sängkläder, täcken och andra textilier. Vi på Värnamo Sängkläder erbjuder lång erfarenhet, god kunskap och bra service. Vårt motto är att alltid hålla en hög kvalitet och ge den bästa servicen. Ni gör valen, vi sköter helheten. Allt för att ni skall kunna koppla av så snart som möjligt. I mer än 50 år har vi på Värnamo Sängkläder skapat prydnadstextilier och sängkläder i utsökt kvalitet. Värnamo Sängkläder är ett anrikt familjeföretag med god kunskap om allt inom sängkläder, täcken och andra textilier för ditt sovrum. Med vårt breda sortiment av täcken, kuddar, prydnadskuddar, överkast, plädar och andra textilier skapar vi en god grund för att du skall kunna förgylla livets skönaste stunder.