Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Mille Notti AB

Mille Notti AB

Fiskartorpsvägen 30
114 33 Stockholm

Tel: 08-700 00 08
Fax: 08-700 00 06
Org.Nr: 556428-2738 

E-post:
Webbsida: www.mille-notti.com

Företagsbeskrivning

MILLE NOTTI är ett tvättäkta svenskt varumärke och inte som vissa tror från Italien. Namnet MILLE NOTTI (Tusen Nätter på italienska) tyckte jag lät vackert och det syftar ju också på nätter som är det vi i hög grad jobbar med. MILLE NOTTI AB grundades 1991 och ägs av mig tillsammans med mina barn. Vi och våra kära medarbetare designar, låter producera, lagerför och marknadsför ett komplett sortiment av sängar, sängkläder, sängtillbehör och frotté av hög kvalitet och tidlös design till rimliga priser. All vår produktion sker inom EU och omfattas således av europeisk miljö- och arbetslagstiftning. Våra produkter är även certifierade av ÖKO-Tex vilket garanterar att produkterna är ofarliga för barn och vuxna att använda. Sovrummet bör alltid få vara en viktig plats för vila, rekreation och kärlek. Vi hoppas därför att våra produkter, ska hjälpa till att göra ditt sovrum till en plats för just detta. Det skall vara en njutning för både kropp och själ att krypa ner i sin säng.