Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Horredsmattan AB

Horredsmattan AB

Varbergsvägen 460
519 90 Horred

Tel: 0320-21 04 70

Org.Nr: 556195-0097 

E-post:
Webbsida: www.horredsmattan.se

Företagsbeskrivning

När vi började väva mattor i Horred på 1950-talet var mycket annorlunda. En trend kunde hålla i sig längre än vad den gör idag. Och en matta var tänkt att hålla livet ut. Så tänker vi än idag. En Horredsmatta är ingen dagsslända som slängs efter ett tag. Det är en matta som inte bara ska passa in i den tid vi lever nu. Den är tidlös. Därför arbetar vi med vävare och designers som förstår att funktion och kvalitet går hand i hand med estetik. Som följer med i utvecklingen av nya material, färgkombinationer och mönster. Men i grunden är det vår hantverkstradition som gör att vi kan skapa mattor av plast, garn eller en blandning däremellan som många tycker om. För det är nämligen den som gör att vi kan väva en äkta Horredsmatta, som ingen annan kan.