Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Sandberg Tyg & Tapet AB

Sandberg Tyg & Tapet AB

Hillaredsvägen 2, Box 69
523 22 Ulricehamn

Tel: 0321-53 16 60
Fax: 0321-53 16 61
Org.Nr: 556168-1486 

E-post:
Webbsida: www.sandbergtapeter.se

Företagsbeskrivning

Sandberg Tyg & Tapets affärsidé är att designa och tillverka tyger och tapeter som hjälper människor att skapa miljöer med personlig atmosfär. I hemmiljön vill vi hjälpa den inredningsintresserade att förverkliga drömmen om ett vackert hem. I mer offentliga sammanhang, t.ex. receptioner, kontor, hotell och pensionat, ska våra tapet- och tygkollektioner bidra till att upplevelsen blir större än summan av de enskilda detaljerna. Att få dela med sig av passionen för det inredda rummet är den stora belöningen i vårt arbete. Vem vill inte skapa en vackrare vardag?