Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

KA Design AB

KA Design AB

Fabriksvägen 4
372 52 Kallinge

Tel: 0457-45 04 40
Fax: 0457-45 03 52
Org.Nr: 556480-1636 

E-post:
Webbsida: www.kadesign.se

Företagsbeskrivning

Söker du någonting extra? Ställer du höga krav på materialval, design och kvalité? Vill du själv vara med och utforma lösningar som passar just dig och dina önskemål? Sedan lång tid tillbaka har KA Design arbetat med att tillverka skjutdörrar och inredningar åt kunder med högt ställda krav. Personer för vilka hemmet och bostaden betyder lite mer. Där god funktion ska kombineras med så mycket annat. För oss är design, detaljarbete, materialval och finish något som tillsammans skapar en tilltalande helhet. När du funderar över hur just du vill ha det, ska du veta att du får det bästa om du väljer KA Design. Och kunna känna dig både nöjd och stolt därhemma. På följande sidor kan du läsa mer om våra olika serier av dörrar och inredningar. Allt anpassas till din hemmiljö.