Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Granitti Natursten AB

Granitti Natursten AB

Hammarvägen 22, Box 179
941 24 Piteå

Tel: 0911-650 75
Fax: 0911-605 44
Org.Nr: 556519-7810 

E-post:
Webbsida: www.granitti.nu

Företagsbeskrivning

Att forma granit, den hårdaste av bergarter, till vackra och uttrycksfulla produkter har varit min fars yrke sedan slutet av 20-talet och sedan 60-talet även mitt yrke. Den utveckling som har skett under alla dessa år finns med i vår produktion från stenbrott till färdig produkt. Vi har en modern fabriksanläggning i Öjebyn där stenarna tillverkas och vi levererar och monterar över hela landet. Vi har samlat ett urval produkter såsom bänkskivor, gravstenar, marksten, trädgårdssten m.m. som jag hoppas skall tilltala dig. För rådgivning och förslag står jag gärna till förfogande.