Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Tegelmäster i Skåne AB

Tegelmäster i Skåne AB

Malmövägen
230 40 Bara

Tel: 040-54 22 00
Fax: 040-54 22 19
Org.Nr: 556454-9003 

E-post:
Webbsida: www.tegelmaster.se

Företagsbeskrivning

Tegelmäster i Skåne AB marknadsför tegel, tegelbalkar, klinkerbränt marktegel och kompletterande produkter med mera på den svenska marknaden. Vi ägs av 7 privatägda danska tegelbruks försäljningsorganisation - Egernsund Tegl amba, och en tegelbalksfabrik i Bara i Sverige. Vi är en stolt och välrenommerad aktör i byggbranschen. Vi förnyar oss löpande och anpassar oss till marknadens krav. Vi vill öka användningen av marknadens bästa och säkraste byggmaterial - tegel. Om du väljer ett riktigt byggmaterial - tegel - så undviker du många av dagens alltför vanliga byggkatastrofer såsom mögel och alger. Tegel kan ju dessutom varken ruttna, rosta eller brinna! Vi vet att våra kunder vill ta ansvar för både miljö och för en långsiktigt hållbar utveckling. Därför väljer man ett hållbart byggmaterial - tegel. Så det är därför vi använder devisen; "Visa vem du är" i vår marknadsföring Låt dig inspireras och visa vem du är - finn din stil i vårt universum av tegel...