Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Nätmarkiser AB

Nätmarkiser AB

Väpnarevägen 9
141 70 Segeltorp

Tel: 08-708 92 90


E-post:
Webbsida: www.nettomarkiser.se

Företagsbeskrivning

Nettomarkiser.se är en renodlad internetbutik för markishandel. Vi ger dig som markiskund tillgång till måttbeställda kvalitetsmarkiser till ett attraktivt pris. Vårt hårda nordiska klimat ställer extra krav på konstruktion och väv, därför använder vi enbart svenska och tyska komponenter i våra markiser. Vi har ingen utställning, inte heller några montörer - det är en av anledningarna till att vi kan hålla de priser vi gör. Men, det betyder inte att vi inte hjälper till. Vårt kontor är bemannat vardagar mellan 9:00-17:00. Då finns vi här för att svara på frågor, ge goda råd eller bara prata bort en stund i vårt favorit ämne, markiser!