Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Hörmann

Hörmann

Skjutbanevägen 10
701 12 Örebro

Tel: 019-768 82 00
Fax: 019-768 82 01
Org.Nr: 556547-0241 

E-post:
Webbsida: www.hoermann.se

Företagsbeskrivning

Välj kvalitet! Välj originalet! På marknaden för byggelement knyts nu även portar, dörrar, karmar och portmaskinerier till namnet Hörmann, eftersom Hörmann-gruppen är Europas största leverantör inom detta område. På 1960-talet inleddes en produktiv utveckling med utrymmesbesparande takskjutportar för garage samt industri- och hantverksbyggnader. Sortimentet har sedan dess ständigt utökats. Utöver de kända klassikerna omfattar detta sortiment även rullportar, vikportar, brandskyddsportar och snabbrullportar, portmaskinerier och styrsystem samt lastningsteknik, brand- och rökskyddsdörrar, entré- och innerdörrar, skärmtak och karmar.