Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Wennstams Kakel AB

Wennstams Kakel AB

Kalkbruksgatan 9
417 07 Göteborg

Tel: 031-50 05 30

Org.Nr: 556494-9740 

E-post:
Webbsida: www.wennstamskakel.se

Företagsbeskrivning

Wennstams Keramik & Design AB importerar kakel & klinker och säljer från egna butiker i Göteborg och Linköping. Dessutom är vi verksamma som partner i nationella byggprojekt. Wennstams målsättning är att ha branschens senaste trender, att alltid ligga i framkant och ha en tydlig bild av vad som komma skall. I våra två butiker har vi en full kakelutställning där både konsumenter och proffs kan finna inspiration. Dessutom har vi naturligtvis lager och proffsbutik. Vi riktar oss till konsument, byggare samt arkitekter och kan erbjuda en helhet med allt från godkända tätskiktssystem till det senaste inom badrumsinteriör.