Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Oscis

Oscis

Kungsgatan 23
622 31 Åmål

Tel: 0532-100 30

Org.Nr: 556669-9038 

E-post:
Webbsida: www.oscis.se

Företagsbeskrivning

OSCIS AB erbjuder ett brett sortiment av snygga och trygga kaminer till bra priser. Vi samarbetar med etablerade leverantörer som sätter teknisk prestanda, miljö, design och kvalitet i första rum. Vi har även flera modeller av vattenmantlade produkter. Våra kunder är oftast i återförsäljarledet, men vi säljer även direkt till slutkund i de områden där inte återförsäljare är på plats. Är du osäker på vart du skall vända dig så kontakta oss på OSCIS, så hjälper vi till på bästa sätt. En eldstad - braskamin, pelletskamin eller insats - från någon av våra leverantörer ger dig ekonomisk uppvärmning i en exklusivt designad produkt. Trivseln och myset med en eldstad gör det hela komplett! Kaminer ger utöver värme, en vacker möbel och mysiga stunder framför brasan. Att bränslet kommer från skogen och inte bidrar till växthuseffekten värmer på sitt sätt. Förbränningen i våra kaminer är mycket effektiv vilket ger en hög verkningsgrad och mycket låga miljöpåverkande utsläpp. Vi klarar framtidens krav redan idag.