Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Thaihem

Thaihem

Tel: 0707-68 26 26


E-post:
Webbsida: www.thaihem.se

Företagsbeskrivning

Thailand Rayongprovinse
Vi på Thaihem.se har samlad gedigen erfarenhet från byggbranschen, Vi projekterar, bygger, och säljer våra egna områden, vilket innebär att vi kan ha ett personligare och mer flexibelt samarbete med våra kunder. Thaihem.se sätter en ny standard med hög kvalité och exlusivitet. I Ban Phe som ligger ca 19 mil sydöst om Bankok finns det genuina Thailand kvar med vänliga människor och en fantastisk atmosfär, 250 m till en underbar sandstrand, paradisöar, massor av golfbanor. Restauranger och affärer ligger inom gångavstånd. Ni kommer inte att bli besvikna.