Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Ollas Timmerstugor

Ollas Timmerstugor

Industrivägen 8
795 32 Rättvik

Tel: 0248-201 08
Fax: 0248-120 33
Mobil: 070-759 06 24 
Org.Nr: 556299-5455 

E-post:
Webbsida: www.ollas.se

Företagsbeskrivning

Knuttimrade hus har har byggts i många hundra år och sättet att bygga med handbilat timmer är i stort sett detsamma idag. Förändringen ligger i en anpassning till dagens krav på funktion och tillgång till nya material, bl. a. bättre isoleringsmaterial. Men handbilade hus byggs nu liksom tidigare stock för stock, som hantverksmässigt tillverkade byggelement med exakt inpassning. Stommarna timras på någon av våra byggplatser och levereras nedmonterade och märkta. Timmer är för de flesta något äkta genuint och gammaldags rejält. Ett välbyggt timmerhus kan stå i mer än 500 år och dess skönhet och värde ökar bara i takt med tiden. Vill du bo i ett hus som ger den rätta timmerkänslan och på samma gång har en låg energiförbrukning? Ett hus som kommer att bringa glädje för dig och kommande generationer. Välkommen att kontakta oss på Ollas Timmerstugor för mer information och kostnadsfri offert.