Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Team Thailand

Team Thailand

Skjutsaregatan 13
611 33 Nyköping

Tel: 0155-26 80 81
Fax: 0155-26 80 89

E-post:
Webbsida: www.teamthailand.se

Företagsbeskrivning

Team Thailand Int. AB är ett fastighetsbolag där vi har samlat kunskap och erfarenhet från olika redan existerande bolag under ett och samma tak.Vi erbjuder dig ett eget litet paradis i Thailand på Sabai Village! Vi hjälper dig även att på ett tryggt och säkert sätt förverkliga din dröm. Sabai Village I ligger ca 5 km från Jomtien och ca 10 km söder om Pattaya. Det ligger i byn Chack Nok.Sabai Village II ligger ca 5 km från Jomtien och ca 15 km söder om Pattaya. Det ligger i byn Hua Jai. Här finns det största utbudet av golfbanor i hela Thailand.
Vi har registrerad fastigetsmäklare, medlem i Fastighetsmäklarförbundet (FMF) där ansvarsförsäkring ingår till ett belopp av 5.000.000 kr. För mer information läs på FMFs hemsida. Vi hjälper och följer er hela vägen genom köpet av ert hus i paradiset. Men det tar inte slut där, utan vi kommer finnas vid er sida hela tiden efter köpet också. Vi ser till att ni får all information ni kan behöva vid inflyttningen. Vi hjälper till att inhandla möbler och husgeråd. Vi har alltid svensk personal på plats i Thailand, så att det aldrig ska blir några språkproblem.