Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Tyco Thermal Controls Nordic AB

Tyco Thermal Controls Nordic AB

Flöjelbergsgatan 20 B
431 37 Mölndal

Tel: 031-335 58 00
Fax: 031-335 58 99
Org.Nr: 556093-2260 

E-post:
Webbsida: www.t2.se

Företagsbeskrivning

Tyco Thermal Controls är ledande när det gäller produkter och kompetens inom området värmekablar. Vi har mer än 75 års erfarenhet och har levererat mer än 500 000 kilometer värmekabel i 48 länder. Våra värmekabelsystem omfattar ett komplett utbud av tillämpningar när det gäller golvvärme för alla typer av golv, frostskydd av vattenledningar, takvärme för eliminering av snö och is i hängrännor och stuprör, varmhållning av tappvarmvatten samt för krävande värmebehov inom processanläggningar. Vårt miljöansvar omfattar både tillverkning och leverans av smarta, säkra och energieffektiva produkter och system till våra kunder.