Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Diplomatdörrar i Sverige AB

Diplomatdörrar i Sverige AB

Hantverkargatan 19, Box 91
828 22 Edsbyn

Tel: 0271-299 20
Fax: 0271-299 39
Org.Nr: 556519-5210 

E-post:
Webbsida: www.diplomatdorrar.se

Företagsbeskrivning

Diplomatdörrar i Sverige AB har ett av marknadens bredaste sorti ment med fönster och dörrar som passar de flesta behov och önskemål. Våra Diplomatdörrar tillverkas i en av Europas modernaste dörrfabriker där Inwido Sverige har investerat närmare 40 miljoner kronor i anläggningen som är helt automatiserad.Tillverkningen sker i Bankeryd. Våra Allmogefönster tillverkas av tät och kraftfull norrländsk furu som håller högsta kvalitet. Vi lägger ner extra stor omsorg, det gör att alla våra fönster håller länge innan de behöver målas om. Nöjda kunder är viktigt för oss, och tillsammans med en kunnig och engagerad personal gör vi det enkelt att hitta våra produkter och få den optimala lösningen som passar vars och ens behov och önskemål.